Myllytuvan touhupäivä

Perjantai 20. päivä. Aamulla aikaisin herätys Jyväskylässä, aamupalaa ja auton nokka kohti Viitasaarta ja Suovanlahtea. Olimme torstaina saaneet valmiiksi Myllytuvan A3 julisteita, joita oli tarkoitus myös ajellessa käydä viemässä lähipaikoille. Pysähdyimmekin K-Supermarket Viitasaarella, kävimme tervehtimässä kauppiasta ja samalla kyselemässä lupaa laittaa mainostusta heidän ilmoitustaululleen. Lupa saatiin.

Viitasaarelta matka jatkui edelleen Suovanlahdelle ja Myllytuvalle. Myllytuvalla oli täysi touhu päällä, koska siellä ollaan rakentamassa meille kesäksi uutta esiintymislavaa. Komia on tulossa, siellä kelpaa bändien soittaa ja karaoken raikua. Meidän aikomus oli haravoida pihaa lehdiltä (joita olikin jo haravoitu!), järjestellä Myllytuvan sisätiloja sekä käydä läpi varastojen aarteita, mitä kaikkea meiltä löytyykään. Päivän mittaan paikalla kävi myös paljon paikallisia ja olikin mukava tavata jo tutuksi tulleita sekä uusiakin tuttavuuksia. Viitasaaren Seutu lehdestä kävi myös toimittaja tekemässä uuden lavan rakentamisesta sekä meistä, Myllytuvan uusista yrittäjistä pienen lehtijutun. Ensi viikolla ilmestyvä Viitasaaren Seudun kesälehti jaetaan myös lähialueiden mökkiläisille. Toivottavasti ihmiset lukevat jutun ja tulevat uusia yrittäjiä moikkaamaan kahvilalle sekä katsomaan mitä on Myllytuvalla saatu aikaiseksi.

Päivä oli aika pitkä, takaisin Jyväskylässä oltiin ilta kahdeksan aikoihin. Päivän aikana saatiin paljon kuitenkin aikaiseksi. Avajaisiin on tosiaan tasan kaksi viikkoa aikaa, hyvässä vauhdissa ollaan ja vielä tekemistäkin riittää. Ohessa on hieman kuvia päivältä, mutta kaikkea ei tietenkään vielä haluta paljastaa. Voitte tulla itse paikan päälle katsomaan, kun parin viikon päästä saadaan ovet kaikille auki 🙂

Kommentointi on suljettu.