Ensimmäinen päivä Suovanlahdella

Tänään aamulla pakattiin auto täyteen tavaraa ja suunnattiin kohti Suovanlahtea. Keli oli mitä mahtavin, kun aurinko paistoi heti aamusta ja lämpöä riitti. Matkan varrella tehtiin pieni stoppi Viitasaarella, kun käytiin hoitamassa vielä viimeisiä pankkiasioita ja samalla haettiin Supermarketista ruokatarpeita. Mahtava aurinkoinen päivä toivotti meidät tervetulleeksi Suovanlahdelle, perille siis päästiin. Perillä alkoi auton purkaminen ja tavaroiden järjesteleminen kesän majapaikalla. Saatiin myös hakea Suovanlahden koululta meille parisänky kesän ajaksi, todellista luksusta siis.

Myllytuvallakin kerittiin lehdet haravoida talteen juuri ukkosmyrskyn alta. Kun oli lehtikasat saatu pois, tipahti taivas niskaan ja alkoi tulemaan vettä kaatamalla ja päällä salamoi niin että Myllytupa tärisi. Veden joukossa satoi hetken aikaa myös rakeita! Ei auttanut kuin siirtyä sisähommiin. Sisätiloistakin oli sähköt vähän väliä poikki, kun ukkonen jylläsi ihan päällä. Sisällä kaikenlaista puuhaa myös vielä riittää, joten ei käynyt aika pitkäksi ukkosta ja sadetta pidellessä.

Päivä on ollut hyvä,  vaikka se onkin mennyt kyllä hieman alkujärkytyksestä toipuessa. Lähinnä tavaroiden järjestelyä ja aloilleen asettumista. Täälä sitä sitten pidetään kahvilaa ja vietetään koko kesä 2011. Nyt istutaan päivän päätteeksi iltaa kämpällä ja suunnitellaan tulevia päiviä. Huomenna on vielä täysi päivä touhuamista ja sitten onkin perjantai ja avajaiset!

Tästä se lähtee 🙂

Kommentointi on suljettu.