Myllytupa on avattu kesäksi

Myllytuvan avajaisia vietettiin tosiaan viime perjantaina 3.6. Keskiviikosta ehdimme pari päivää laitella paikkoja kuntoon avajaisia varten. Viitasaaren Seudun kesälehdessä oli ollut pieni juttu Myllytuvan uusista yrittäjistä ja jutussa mainittiin, että aukaisemme perjantaina. Tarkoitus oli avata klo 16, mutta aukaisimme ovet jo hieman ennen klo 15. Paikalla kun kävi jo heti puolen päivän jälkeen ihmisiä kyselemässä jokos se Myllytupa on avannut ovensa.

Oli mukava aukaista ovet, kun uusien yrittäjien vastaanotto oli niin lämmin. Saimme päivän aikana useita kukkakimppuja koristamaan Myllytupaa. Kukat olivatkin tervetulleita, kun emme alkutohinoissa olleet vielä ehtineet kukkia paikalle ostamaankaan. Muutenkin olemme jo tässä muutamien päivien aikana saaneet paljon apua ja neuvoja. Kysyttävää jos tulee (ja tässä alkuvaiheessa tuntuu aina tulevan), apua löytyy läheltä.

Viikonlopun mittaan ihmisiä kävi mukavasti katsomassa Myllytupaa ja uusia yrittäjiä. Kävijöinä oli niin kyläläisiä kuin jo kesäkautta viikonloppuna avaamassa olleita mökkiläisiä. Myös moottoripyöräilijät ja autoilijat pysähtyivät ajomatkallansa tauolla Myllytuvalla. Avajaisviikonlopun kruunasi sunnuntai-ilta, kun päivän päätteeksi Myllytuvan suljettua pääsimme Kemppaalaan rantasaunaan rentoutumaan ja kävimmepä jopa heittämässä talviturkitkin. Huh.

Iso kiitos kaikille meitä auttaneille!

Kommentointi on suljettu.