Seikkailua Suovanlahdella

Aika menee nopeasti. Huomenna tulee kaksi viikkoa täyteen täällä Suovanlahdella. Arki alkaa jo rullaamaan ja kesän viettoon täällä tottumaan. Maanantaina jouduttiin Myllytuvan pihasta kaatamaan puu, kun se oli alkanut taipumaan liikaa pihan ja pöytien ylle. Harmi sinänsä, nyt tuo piha näyttää hieman tyhjältä, kun ehti tottua puun olemassaoloon. Oli  kuitenkin sen verran vaarallisen näköisesti alkanut kaartumaan maata kohti, että olisi joku kaunis päivä saattanut romahtaa pöydässä istuvien ihmisten niskaan. Ei viitsi ottaa sitä riskiä.

Eilen käytiin tutustumassa taas vähän Myllytuvan lähialueeseen. Löydettiinkin itsemme hetken kävelyn ja seikkailun jälkeen Myllyjoen luontopolulta. Polku puikkelehti pitkin metsikköä ja siellähän niitä itikoitakin luonnollisesti riitti. Matkalta löytyi myös puusta jonkin elukan pääkallo, onkohan kellään tietoa mikä se mahtaa olla ja miten ihmeessä se on puussa roikkumassa? Seikkailu metikössä pisti molempien suuntavaistot ihan sekaisin ja luultiinkin, että oltaisiin päädytty jonnekin kilometrien päähän Myllytuvasta. Hämmästys olikin suuri, kun päästiin metiköstä ja hiekkatietä pitkin käveltiin Vesannontien varteen. Oltiin tultu takaisin ihan Myllytuvan viereen.

Käytiimpä tutustumassa myös vanhaan Myllyyn. Vaikka ollaan tässä vieressä oltu jo pari viikkoa, nyt vasta ehdittiin käydä katsomassa miltä siellä oikein näytti. Ohessa muutama kuvakin Myllyn sisältä. Kannattaa kyllä käydä tutustumassa, jos tänne tulee käymään 🙂

Kommentointi on suljettu.