Vielä on kesää jäljellä

Viimeisestä blogitekstistä onkin vierähtänyt jo hetkinen. Tässä välissä on ollut juhannusta ja kuukausikin on jo vaihtunut heinäkuulle. Eilen tuli kuukausi täyteen Myllytuvan avajaisista!

Juhannuksena Myllytuvalla oli vilinää ja vilskettä, kun juhannusaattona perjantaina oli kokkoa sekä karaokea. Kokko sytyteltiin klo 21 ja samoihin aikoihin Timpan Karaoke aloitteli karaokeillan vetämistä. Paikalle odotettiin paljon väkeä ja paljonhan sitä olikin. Kahdestaan Sussun kanssa Juhannusaattona paiskittiin töitä ihan kunnolla. Mukavaahan se oli, kun väkeä oli tupa ja piha täynnä.

Viime maanantaina Kuusraisen Yrjö vei meitä veneellä järvelle, kun ei oltu vielä tähän mennessä veneilemään päästy. Myllytuvallehan pääsee muutaman sadan metrin päähän veneellä pienelle laiturille Myllyjokea pitkin! Oli kyllä mahtava päästä veneilemään.

Nyt on ollut muutamat päivät melkoista hellettä. Jäätelöä ja kylmää juotavaa siis menee 🙂

Toivotaan, että hyvät kelit jatkuu. Ohjelmaa Myllytuvalla ainakin riittää. Karaokea on luvassa jo ensi perjantaina 8.7. kun Seven Karaoke tulee laulattamaan kansaa. Karaokea on myös tiedossa lauantaina 23.7. sekä lauantaina 6.8. Ja Traktorijatzitkin lähenee kovaa vauhtia, enää kaksi viikkoa!

Näillä eteenpäin 🙂

Kommentointi on suljettu.