Myllytuvan mini-kirppis!

Ennen Jatzeja urakoitiin tyhjentämällä aitat ja katokset kaikesta romusta, mitä niihin oli kertynyt tässä vuosien saatossa. Paljon käyttökelvotonta tavaraa lähti kaatopaikalle ja tilaa tuli huomattavasti lisää varastoihin. Varastojen kätköistä löytyi sellaistakin tavaraa, mitä ei viitsinyt suoraan kaatopaikalle kipata ja siitä saatiin ajatusta laittaa pystyyn Myllytuvan ulkokatokseen mini-kirppistä. Varastojen tyhjäämiseen meni kuitenkin muutama kymppi rahaa bensoihin ja jätehuoltomaksuihin. Pienellä kirppis toiminnalla saisi ehkä katettua varastojen tyhjennyksen kulut.

Viime sunnuntaina laitettiin kirppis pystyyn ulkokatokseen. Kirppikselle myytäväksi löytyi vino pino vanhoja kirjoja sekä LP-levyjä. Kirjoja ja levyjä meni päivän mittaan muutamia. Toisen kerran pihakirppistä kokeiltiin eilen, keskiviikkona. Levyjä ja kirjoja meni jälleen muutamia. Vielä on kuitenkin löydöksiä tehtävissä.

Olemmekin päättäneet pitää mini-kirppistä vielä pari viikkoa aina viikon jokaisena sunnuntaina ja keskiviikkona, niin kauan kuin tavaraa riittää. Tervetuloa siis tekemään löytöjä Myllytuvan mini-kirppikseltä jälleen ensi sunnuntaina!

Kommentointi on suljettu.