Mitäs meillä on oikein tarjolla?

 

Isompaan nälkään meillä on tarjolla rapeita täytettyjä patonkeja, jotka tehdään maalaisciabattaan. Löytyy niin Myllytuvan erikoista ilmakuivatulla kinkulla kuin Iitan herkkua mozzarellalla ja tomaatilla 🙂

Täytetyt, rapeat patongit.

 

Mitäpä olisi kahvila ilman jäätelöitä? No ei mitään. Meiltä löydät perinteisiä tuutteja ja tikkujäätelöitä jokaiseen makuun. Tarjolla myös muutama laktoositon vaihtoehto! Valikoima vaihtelee kesän mittaan 🙂

Kesän ykkösherkut!

 

Minttupuffet on yksi kesän suosituimmista!

 

Ykköstuotteemme on ehdottomasti omatekemä pannukakku! Sitä on tarjolla joka päivä ja on aina tuoretta. Pannukakun lisäksi löytyy myös korvapuusteja, munkkeja ja muuta pientä suolaista 🙂 Näitäkin jätskien tavoin vaihtelemme aika ajoin – ihan vain vaihtelun vuoksi 🙂

Uunituoretta pannaria!

 

Juomapuolellamme limsat tulevat Laitian Wirvoitusjuomatehtaalta. Pullot ovat niin kuin ennen vanhaan korkkia myöten –  ja lasten suosikkia on ehdottomasti Koiramäen Herra Hakkarainen 🙂

Koiramäen Herra Hakkarainen!

 

Vanhaa kunnon Sitruunasoodaa, Rio colaa ja La ritaa!

 

Kahvilatuotteiden lisäksi meillä on c-oikeudet, joten kylmästä löytyy sekä siidereitä että oluita. Erikoisempana oluena on tsekkiläinen Budějovický Budvar Lager Premium, joka on vaalea, pehmeä täysmallasolut. Lisäksi löytyy raikas ja kepeä uutuus Tuborg Lime Cut. Toki hieman erikoisempien päälle kaappiamme täyttää Karhu sekä Golden Capit!

Budějovický Budvar Premium Lager.

 

Tervetuloa meille herkuttelemaan ja nauttimaan kesästä! 🙂

Kommentointi on suljettu.