Traktoreita ja jazz-musiikkia

Hurjat kaksi tapahtumarikasta viikkoa takana. Asiakkaan sanoin nämä olivat Mylliksen kesän superviikot! Ja tottahan se on.

Traktorijatzit vuosimallia 2012 on nyt taputeltu. Jo yhdeksättä kertaa järjestettävät festarit sujuivat tänäkin vuonna erittäin hyvin. Juhlaväki oli hyvällä tuulella, tunnelma hyvä ja järjestyshäiriöitä ei tullut.

Perjantaina tapahtuma alkoi Viitasaarelta traktorimarssilla, joka saapui meille Myllytuvalle klo 19 aikoihin. Perjantaina pääesiinyjänä oli aluperäisessä kokoonpanossaan SF-Blues (Dave ”Isokynä” Lindholm, Heikki Silvennoinen ja Pepe Ahlqvist), joka sai ihmiset suorastaan villiintymään uskomattomalla ammattitaidollaan. Illan päätti Houseband Marella menevällä cover-musiikillaan.

Lauantai-ilta alkoi Pohjanmies laulukuorolla, joka saapui Myllytuvan estraadille traktorin lavalla! Lauantain pääesiintyjä oli DDT-Jazzband ja illan päätti jälleen Houseband Marella. Perjantai-ilta veti suuren yleisön SF-Bluesin keikan johdosta ja lauantaina nautittiin hyvästä musiikista ja tunnelmasta rauhallisemmin. Viikonlopun aikana kävijöitä Myllytuvalla laskettiin reilut 1000 henkeä.

Vanhoja traktoreita saapui Myllytuvan viereiselle pellolle parjantai-iltana.

Ihmiset kerääntyivät katselemaan vanhoja traktoreita ennen Jatzien virallista alkamista Myllytuvan lavalla.
Aurinko helli lauantaina tapahtumaväkeä.
Lipunmyyntipiste

Tapahtuma-alueella oli saatavilla myös paistettuja muikkuja, makkaraa ja kevätkääryleitä, ettei tapahtumaväki jäisi nälkäiseksi.

Pohjanmies laulukuoro saapui traktorin kyyditsemänä.
Jatzien tunnelmaa lauantai-illalta.
Kahvila Myllytuvan yrittäjät jazz-tunnelmissa. (Vas. Veera ja Leena)

Myllytuvan kesää on jäljellä enää kuukausi. Ensi viikon lauantaina 28.7. kuullaan taas musiikkia livenä, kun Duo 20´Cent tulee soittamaan asiakkaiden toiveiden mukaan klo 21 alkaen. Kaksikko tuo mukanaan kansioita, joiden biisilaitalta voi valita haluamansa kappaleen. Musiikkia löytyy heidän omien sanojensa mukaan Popedasta Mambaan ja Froikkareista Kansaan. Toimii kuten Jukebox, mutta livenä etkä tarvitse kolikkoa!

Sisäänpääsy 4,00 €

Tervetuloa!

Kommentointi on suljettu.