Kuulumisia!

Tervehdys!

Huh, niin se on kevät hurahtanut, että jo neljän viikon päästä aukeavat Myllytuvan ovet! Sallan kanssa olimme latailemassa akkuja Amsterdamissa viikon verran, mutta nyt on taas palattu takaisin sorvin ääreen. Tehtävää on ollut, ja vielä loppurutistus on edessä. Kaikki on kuitenkin mukavasti mallillaan, ensi kesästä tulee varmasti aivan mahtava!
 
Teitä kaikkia ilahduttaaksemme, olemme hankkineet mölkky-pelin Myllytuvalle! Mikä onkaan mukavampaa, kun nauttia kesäpäivästä Mölkkyä pelaillen. Tulkaahan siis kesällä testaamaan! Tilasimme myös aurinkoista ja lämmintä säätä koko kesäksi, toivottavasti tilauksemme menee perille. 😉

ps. Asuntoasia meillä on vielä auki, eli vihjeitä otetaan edelleen vastaan. 🙂

Terkuin,

Salla ja Anniina

Kuva

Amsterdamissa juhlimme Queen’s Day:ta, kun kuningatar luopui kruunustaan ja uusi kuningas kruunattiin. Silloin kaikki pukeutuivat oranssiin väriin!

Kommentointi on suljettu.