Fiiliksiä

Kulunut viikko on hurahtanut hurjan nopeasti! Olemme touhunneet Sallan kanssa Myllytuvalla ja hommaa on riittänyt. Eilen muutimme  vihdoin romppeemme Suovanlahdelle, hyvin maittoi uni uudessa kesäpesässämme.

Viime viikolla kävimme talkoissa Myllytuvalla. Puuhastelua oli niin haravoinnin, luuttuamisen kuin tienvarsikylttien viemisen merkeissä. Pojat Vilppu ja Hannu keksivät ja toteuttivat idean tehdä talon päätyyn kyltti vanhoista pisteaidan pätkistä. Siitä tuli mahtava! Eivätpä Viitasaarelta päin tulevat autoilijat aja kahvikupposensa ohi…

Mutta palataan tähän viikkoon. Apukäsiä on ollut paljon, kiitos kaikille mukana olleille! Kaikki on nyt valmista, ja huomenna avaamme ovet kansaa varten. Ajattelimme tässä paljastaa vähän, mitä Myllytuvan kyökistä tänä kesänä teille pyöräytellään…kaikki tänään testattu ja kyllä maittoi, vaikka itse sanonkin!

Ruokaisampana herkkuna tänä kesänä on edelleen Panini.

Kuva

Kuvassa on Paninimme kinkku-cheddar-punasipuli ja toinen mozzarella-tomaatti-basilika. Arvaatteko, kumpi on Sallan erikoinen ja kumpi Anniinan? 😉

Makeannälkään meiltä löytyy voissa paistettu vohveli hillolla ja kermavaahdolla, nam!

Kuva

Ja kaiken tämän voit nauttia Viitasaaren toisiksi suurimmalla terassilla(ainakin huhujen mukaan)!

Kuva

Valikoimassa on toki myös mm. vehnäsiä, jäätelöä ja mietoja alkoholijuomia. Tulkaahan huomenna käymään, avajaistarjouksena vohveli hillolla + kahvi/tee 2,50 €!

Ovet avaamme klo 11 ja niitähän pidetään auki ainakin klo 23 saakka!

– Anniina ja Salla

Kommentointi on suljettu.