Myllytuvan kesä on alkanut!

Pahoittelut blogihiljaisuudesta! Tekniset vempaimet on temppuilleet, mutta nyt minä otin puhelimen kauniiseen käteen ja päätin opetella blogin päivittämisen tätä kautta…

Tosiaan, Myllytuvan kesä on nyt alkanut! Tämä postaus piti tehdä jo viime viikolla, mutta nythän me olemme olleet auki jo kaksi viikkoa. Avajaisiltaa muistelemme edelleen lämmöllä, meillä oli Sallan kanssa todella hauska ilta, toivottavasti myös kaikilla mukana olleilla!

Viime viikon perjantaina eli 7.6. meillä olikin sitten kesän ensimmäisen keikan vuoro. Kuopiosta saapui kaksikko VooDuo viihdyttämään iltaamme. Sää ei suosinut, mutta ei hätiä, päätimme siirtää keikan tupaan. Siinä oli kunnon olohuonekeikan meininkiä! Countryblues raikasi, pojilta löytyi niin huuliharppua kuin mitä erilaisimpia kitaroita. Tunnelma oli oikein kotoisa ja varsin hauska!

20130616-133619.jpg

Seuraavan kerran meillä tapahtuu ensi viikon perjantaina eli juhannusaattona. Myllytuvalla raikaa karaokelaulanta, ja saatavilla on perinteiseen tapaan paistettuja muikkuja ja toivottavasti myös lettuja, nam! Meillä on myös kokko, joka sytytetään noin kello 20.

Tulkaahan ostamaan meiltä drinkkilippuja Traktorijatzeille! Liput maksavat 5€ kappale ja niillä saa oluen tai siiderin. Liput käyvät vain jatzien aikana 12 .-13.7. Traktorijatzien ohjelma löytyy kokonaisuudessaan osoitteesta http://www.traktorijatzit.fi

Tulkaahan kaikki pyörähtämään Myllytuvalla! Kannattaa testata esimerkiksi kovin pidettyä tshekkiläistä lageria, Budejovickya, ja Paniniamme, niiden yhdistelmä on aika lyömätön… Tervetuloa!

– Anniina ja Salla

20130616-133959.jpg

Kommentointi on suljettu.