Vielä on kesää jäljellä!

Anteeksi hiljaiselosta blogin puolella! Välillä unohtuu, että kaikki eivät Facebookia käytä! Nyt kuitenkin päivitystä tännekin. :–)

Kesäkuu sitten oli ja meni. Ei tunnu yhtään siltä, että nyt on kesä jo puolivälissä. Ollaan tutustuttu moniin uusiin kasvoihin ja vietetty paljon unohtumattomia hetkiä. Meillä on ollut todella hauskaa jo tähän mennessä!

Kesäkuuhun mahtui monenmoista musiikkitapahtumaa. VooDuo’sta kirjoittelimmekin jo aiemmin, mutta olihan meillä täällä vaikka mitä muuta! Tapahtumaputki alkoi juhannusaaton juhlinnoilla. Juhannusvahvistukseksi meille saapui ihanat kesäneidot Pihla ja Pinja, jotka pitivät ulkomyyntipistettä pystyssä. Tarjolla oli myös kovin suosittuja Konstan Kalan muikkuja valkosipulikastikkeella, nami!

Kuva

Juhannusneidot Pihla ja Pinja!

Kuva

Konstan Kala ja muikut valkosipulikastikkeella, nam!

Juhannusaaton ohjelman avasi kokko, jota kuuleman mukaan oli paljon väkeä katsomassa. Itse emme Sallan kanssa nähneet koko kokkoa, sen verran piti kiirettä! 😀 Lisäksi meitä oli viihdyttämässä Seven Karaoke. Karaoke olikin kovin suosittu ohjelmanumero, ja laulu raikasi pikkutunneille saakka…

Heti juhannuksen jälkeen lauantaina 29.6. Myllytuvan terassin valloitti Duo 20’cent! Tuo terassi on osoittautunut mainioksi estradiksi pienemmille kokoonpanoille, siinä pääsee mukavasti lähelle yleisöä, jolloin tunnelma on taattu. Duo 20’cent oli Myllytuvalla myös viime kesänä, ja odotukset palkittiin tälläkin kerralla! Muutama innostui jopa tanssimaan, ja mukanakin laulettiin ahkerasti. Miesten suusta kuultiin suomalaisia hittejä, kuten Mambaa, Kirkaa ja Juice Leskistä. Sääkin sattui niin sopivasti, että vasta viimeisillä tahdeilla rupesi ripsimään vettä. Kiitos vielä Duo 20’cent:ille!

Kuva

Duo 20’cent viihdyttämässä yleisöä.

Ohjelmaputki jatkui vielä tänä viikonloppuna, kun perjantaina Myllytuvan lavan valtasi paikallinen Neliveto tanssibändi. Tällä kertaa säämies ei suosinut meitä, ja vettä tulikin melkein koko ajan, joten tanssijatkin olivat vähissä. Mutta musiikki oli hyvää, ja kyllä lavalla muutama pari näytti kuinka sitä oikein tanssitaan!

Kuva

Neliveto tanssittaa.

Kuva

Ylhäällä kuvaa Duo 20’centin keikalta, ja uusista I<3Myllytupa t-paidoista.

Tällä viikolla meille saapui vihdoinkin I<3Myllytupa t-paidat! Kokoja löytyy S-XXL. Extrana paidan ostaja saa aina paita päällä Myllytuvalle saapuessaan kahvin kaupan päälle! Muutama onnellinen on jo oman paitansa lunastanut ;–) Tuu säkin hakemaan omasi!

Kuva

Kesätunnelmia Myllytuvalta.

Meillä on edelleen drinkkilippuja Traktorijatzeille myynnissä! Hintaa 5€/kappale ja sillä saa yhden pienen siiderin tai ison oluen. Tulkaahan ostamaan! Drinkkilippuja myydään Traktorijatzeilla myös sisäpisteeltä, joten jos käteinen pääsee loppumaan niin niitä voi ostaa kerralla useamman jolloin pääsee ostelemaan myös ulkopisteiltä.

Traktorijatzeja juhlitaan sitten viikon päästä, ohjelma kokonaisuudessaan löytyy täältä http://www.traktorijatzit.fi Toivottavasti nähdään teistä lukijoistakin moni siellä!

Palataan taas!

– Anniina ja Salla

Kommentointi on suljettu.