Traktorijatzit! (ja vähän muuta)

Facebookin puolella jo vähän aiemmin kiittelimmekin kaikkia Traktorijatzeilla vierailleita, järjestäjiä, artisteja ja apukäsinä olleita, mutta kiitos vielä täällä bloginkin puolella!

Kyllähän se hieman ryydytti itse kutakin kun kemut olivat ohi, mutta se oli sen arvoista! Tunnelma oli mahtava ja ihmiset niin positiivisia ja iloisin mielin liikkeellä. Kaikki meni kyllä aivan mahtavasti, sää suosi, musiikki oli hyvää ja juoma riitti! Saimme paljon positiivista ja rohkaisevaa palautetta, kiitos siitä! Tästä on erittäin hyvä jatkaa. Myös kehittävää palautetta tuli ja ne otetaan varmasti huomioon ensi vuonna. :–)

Kaikkein suurin kiitos kuuluu kyllä varmaan meidän talkooporukalle, joka koostui perheenjäsenistä ja ystävistämme. Ilman teitä ei tästä hommasta olisi tullut mitään!

Kuva

Anniina ja Seija valmistautumassa ottamaan kansan vastaan!

Valitettavasti emme itse kerenneet valokuvia päivien aikana oikein ottamaan, joten tähän postaukseen saatte katseltavaksi ne muutamat, jotka löytyy. Myöhemmin laitamme lisää, kun saamme niitä käsiin!

Kuva

Sää oli lämmin ja olut kylmää.

Kuva

Lauantaina 13.7. päivällä järjestettiin lastentapahtuma, jossa ohjelmassa oli muun muassa kasvomaalausta, maalauskilpailu ja taikuri! Paljon oli pikkuväkeä tullut paikalle. :–)

Sitten muita juttuja. Huomenna lauantaina on Suovalahden lentopallokentällä klo 13 alkaen beach-turnaus! Myllytupa on luvannut sponssata voittajajoukkueelle pienen palkinnon. 😉 Toivottavasti tulee paljon väkeä paikalle pelailemaan, kun sääkin on nyt mitä upein!

Sunnuntaina (28.7.) päivällä Myllytuvalle saapuu Kari Keurulainen vetämään yhteislaulua! Laulelot alkaa klo 14, näiltä näkymin terassilla kun sää on noin hyvä. Viritelläänhän kunnon kylä- ja mökkiyhteisön tuntua kehiin!

Huhhuh, enää kaksi viikkoa jäljellä! Kesä on mennyt ihan uskomattoman nopeasti. Jos et ole vielä käynyt moikkaamassa, vielä kerkeät!

Palataan taas,
Anniina ja Salla

Kommentointi on suljettu.