Pian Myllytuvan ovet aukeavat!

Fiilikset ovat jännittyneet ja odottavat kun Myllytupa reilun parin viikon päästä avaa ovensa. Hommia on paiskittu kesän eteen toden teolla! Avajaisissa kevään odotus konkretisoituu ja pääsemme tosi toimiin. Minulla on kuitenkin tosi luottavainen olo, sillä tiedän että Salla ja Anniina ovat jo kertaalleen Mylliksellä touhunneet ja homma on heille tuttua.

Minä jatkan siis toimintaa kesällä 2015 muutaman muun onnekkaan kanssa ja olen siitä todella innoissani. Olen kasvanut maaseudulla ja ehkä senkin takia tämä tuntuu jotenkin erityiseltä. Kaupunkilaistyttö siis ikäänkuin palaa juurilleen! 🙂

Myllytupa ja sen ympäristö on aivan ihastuttava ja tuntuu melkeinpä lottovoitolta päästä sinne työskentelemään. Kahvila- ja baaritoiminta on minulle melko vierasta joten opeteltavaa riittää.

Olen muuten suunnitellut uuden uutukaisen paninin Myllikselle: Vuohenjuusto, paholaisenhillo ja punasipuli! Miltäs kuulostaa? Nimesimme sen luonnollisesti Katrin erikoiseksi. 😉

Mitä sinä odotat eniten ensi kesältä? Ja mitä toiveita sinulla on meille?

Avajaisissa tavataan, en malta odottaa! 🙂

– Katri

Kova kolmikko!
Kova kolmikko!

Kommentointi on suljettu.