Siivoustalkoot Myllytuvalla

Viime viikolla pyörähdimme tiimiläistemme kanssa Myllytuvalla tsekkaamassa miltä siellä näyttää talven jäljiltä. Puuhaa riitti mm. haravoinnin, ikkunanpesun ja lattianlakaisun parissa. Sää suosi meitä ja mikä voisikaan olla mukavampaa kuin pihatyöt auringonpaisteessa. 🙂 

Tiimistä oli suuri apu tässä asiassa, sillä kolmestaan noissa hommissa olisi mennyt paljon enemmän aikaa. Viitasaaren kunnalle myös kiitos apukädestä joka oli saanut jo saapuessamme hienoa työtä aikaan! Vielä on hommia edessä ja niitä jatketaan ensi viikolla. Tässä kuvia talkoista:

Kuva

Lattiat kiiltävät puhtauttaan!

Kuva

 

Ahkerat talkoolaiset tauolla.

Kuva

Ikkunoistakin näkee nyt läpi 😉

Kuva

Maria ja Johanna pitivät huolen siitä että piha siistiytyi!

Toivottavasti huomasitte kesän ohjelman facebookista, olemme itse siitä todella innoissamme! Esimerkiksi kesäteatteri ja stand-up ovat sellaisia joita ei todennäköisesti ole ennen Myllytuvalla nähty. Jos joku ei facebookia käytä tai ohjelma on mennyt muuten ohi niin se löytyy tästä:

Kuva

Tänään jäljellä: 13 aamua! 🙂

Kommentointi on suljettu.