Myllytuvasta ei päivääkään!

 

Heh, kesä on siis tullut kun avasimme Myllytuvan ovet lauantaina! Perjantaina iltapäivällä hommat olivat vielä aikalailla kesken, mutta kaikki saatiin valmiiksi, vaikka vielä yöllä kahdentoista aikaan rymysimme Myllytuvan kylttejä tienvarsiin, heh. 

 

Kuva

 

 

Teimme Myllytuvalle muutaman uuden kyltin, jotta ihmiset varmasti löytävät perille!

Kuva

 

Ilta tosin oli mitä kaunein, joten kyllä siinä kelpasi vähän tienvarsikylttejä asentaa!

Kuva

Pitihän meidän myös itse testata uusi vohveli, ja olihan se niin hyvä että! Ja terassi toimii myös yhtä hyvin kuin viime kesänä. 😉

 

Avajaiset menivät oikein rattoisasti! Oli niin mukava nähdä kaikkia vanhoja tuttuja. Sydäntä lämmitti kaikki kommentit, että meitä on koko talvi odotettu ja ihana että olemme taas täällä, kiitos teille! Meistäkin on ihanaa olla taas Myllytuvalla ja viihdyttää teitä koko kesä. Myös Katri pääsi hommiin mukaan enemmän kuin hyvin ja ottikin heti keittiön haltuun kuin vanha tekijä. 

Monet teistä ovatkin saattaneet huomata, että olemme lisäilleet tarjontaamme uusia juttuja! Toinen niistä on Katrin Paniini, joka sisältää vuohenjuustoa, punasipulia ja Katrin omin kätösin keittelemää Paholaisenhilloa, nam! Hilloa on jo myyntiinkin kyselty, mutta katsotaan nyt miten Katri hillonkeittoon intoutuu. ;–) Toinen herkuistamme on vohveli suklaalevitteellä ja banaanilla! Tämä herkku vie kielen mennessään. Olemme myös suunnitelleet heinäkuulle vohveliviikkoja, jolloin vohvelin kanssa on tarjolla vaikka mitä jäätelöstä suklaanpalasiin ja hedelmiin!

Kuva

Katrin Paniini- nam! Voi olla, että otamme heinäkuuksi myös takaisin ”Heinäkuun erikoisen” (kinkku-ananas-aurajuusto), kun sitä on myös kyselty!

Kuva

 

Viikonlopun sää näyttää niin aurinkoiselle, että toivottavasti näemme silloin! Terassi on hyvä ja olut kylmää, tervetuloa!

Terkuin

Anniina, Salla ja Katri

 

 

Kommentointi on suljettu.