Juhannus on täällä taas!

Kyllä täytyy sanoa että kauhunväristykset kulkivat selkäpiitä pitkin kun tiistaiaamuna heräsimme Jyväskylässä lumisateeseen! Siis voitteko kuvitella, JUHANNUSVIIKOLLA satoi lunta! Onneksi kuitenkin täällä Suovanlahdella lunta ei ole tullut ja ilmat ovat pysytelleet plussan puolella. Me emme pikku sadetta pelkää ja kun lämpimästi muistetaan pukeutua niin uskomme että juhannus sujuu oikein mukavissa merkeissä. 🙂

Huomenna kokko sytytetään klo 21 ja sen jälkeen aloitetaan karaokekarkelot. Konstan kala on lupautunut tulemaan paistamaan muikkuja joten herkkujakin on saatavilla! 🙂 Saamme tänne myös muutaman juhannusneidon apukäsiksi joten ilman palvelua ei varmastikaan kukaan jää.

Kuva

Pikku-apulaisemme tarkistamassa kokon kuntoa. 🙂

Otimme viime viikolla kokeiluun Vakka-Suomen Panimon Prykmestar Vehnä -oluen. Tämä on saanut suurta suosiota ja nyt meillä onkin enää muutama pullo tuota herkkua jäljellä, nopeat saavat vielä omansa. 😉 Suunnitteilla onkin kokeilla enemmänkin näitä pienpanimoiden tuotteita, katsotaan mitä keksitään seuraavaksi! Toiveita saa toki esittää. 🙂

Viime vuoden ”Heinäkuun erikoinen” -paniini (kinkku, ananas, aurajuusto) on taas listoilla. Paniini ja vehnäolut on asiakkaiden mukaan lyömätön yhdistelmä. 

Kuva

Juhannusruusut kukkivat jo kauniisti!

Toivomme huomiselle kaikille ihanaa juhannusaattoa ja toivotamme kaikki tervetulleeksi tänne meille sitä juhlistamaan! 🙂

– Salla, Anniina ja Katri

Kommentointi on suljettu.