Kesän ekat!

Heipparallaa kaikki! Tiistain päästettiin Katri lomille, ja tällä viikolla tiskin takana on häärinyt siis Anniina ja Salla. Ihanaa kun sää on mennyt  tällä viikolla vähän kesäisempään suuntaan! 🙂 Mutta, tällä viikolla Myllytuvalla on tapahtunut vaikka mitä!

Eilen erjantaina vietimme ihka ensimmäistä yksityistilaisuuttamme, kun vietimme kyysikymppisiä täällä Myllytuvalla! Maamiesseuran naiset keittivät herkullisen kalakeiton, ja Neliveto viihdytti juhlakansaa. Olipa siellä mikin varressa illan sankarikin! Sää suosi meitä oikein mukavasti, sadetta ei näkynyt vaan aurinko pilkisteli meille taivaalta. Tilaisuus oli oikein onnistunut ja saatiin kehuja kun olimme kuulema ”niin emäntiä”, haha!  Myllytupakin  hurmasi monet ensikertalaiset idyllillään.

New Image

 

piha

 

Maamiesseuran leidit loihtivat herkullisen kalakeiton!
Maamiesseuran leidit loihtivat herkullisen kalakeiton!

Kiinnostaako sinua pitää pirskeet Myllytuvalla? Jos vastasit kyllä, otahan meihin tyttöihin yhteyttä! Yksityistilaisuuksia voidaan pitää kaikkina muina päivinä paitsi lauantaisin, sillä se on pyhitetty meidän tapahtumillemme. 🙂 Sähköpostia voi laittaa osoitteeseen kahvilamyllytupa@gmail.com tai soittaa numeroon 040 410 9129.

 

TÄNÄÄN eli 28.6. meillä on luvassa kesän eka keikka, kun terassin ottaa haltuun Jyväskyläläinen Ismo & Alanko-duetto. Miehet kuvailivat itseään näin:

”Uutta Keski-Suomalaista rockia ja soulia on luvassa, kun Ismo & Alanko läväyttävät rytmit liikkeelle. Jyväskyläläisen Muuan Mies-yhtyeen voimakaksikko kuvailee musiikkiaan härmä-räpiksi tai 2010-luvulle päivitetyksi suomi-rokiksi. Kaikki laulut ovat uusia vaikka kaksikon musiikissa voikin kuulla vaikutteita vaikkapa Juicen, Princen, Esa Pakarisen ja Beastie Boysin tuotannosta. Luvassa iloista tunnelmaa ja täyttä huhhahheitä!”

Aikas hyvälle kuulostaa, meistä on ainakin ihanaa aloittaa viimein kesän musisoinnit! Laulu soi klo 21 ja lippu kustantaa vaivaiset 3 euroa, tervetuloa!

Ismo & Alanko_promo

 

Lisäksi meillä on ilo ilmoittaa, että Traktorijatzien jälkeisellä viikolla (vko 29) meillä on Vohveliviikko! Silloin vohveleita saa meiltä vaikka millaisella täytteillä, mietimme ainakin jäätelöä, tuoreita hedelmiä tai marjoja, kastikkeita…katsotaan mitä tuleman pitää, päivitämme tarkemmat herkut sitten lähempänä! :–)

 

Anniinalla oli syntymäpäivät ja tällaiselta näytti kakku, ehkä samanlaisia nähdään vohveliviikolla... ;)
Anniinalla oli syntymäpäivät ja tällaiselta näytti ”kakku”, ehkä samanlaisia nähdään vohveliviikolla… 😉

 

Ensi viikolla alkaa Musiikin Aika, ja torstaina 3.7. tapahtuukin Kappelilla sen tiimoilta. Sieltä onkin sitten hyvä tulla Myllytuvalle kaffelle ja pullalle. ;–)

Palataan taas!

– Anniina ja Salla

Kommentointi on suljettu.