Tapahtumien heinäkuu!

Koska nyt on heinäkuu aluillaan, se tarkoittaa sitä, että Myllytuvalla alkaa tapahtua! Siksi me ajattelimme avata teille hieman meidän kesäisiä tapahtumia.

Viime viikon lauantaina avasimme meidän kesän siis Ismo & Alanko duon tahtiin! Miehet olivatkin oikein hauska tapaus, saimme kuulla niin mies ja kitara- komboa kuin hieman rap-tahtejakin. Kiitos vielä Ismolle ja Petrille ja tottakai kaikille ketkä täällä silloin olivat keikasta nauttimassa!

 

ismoalanko6

 

Kesä eteneee sitten sillä tavalla, että jo ensi viikolla 11.-12.7. onkin sitten meidän kesän isoin tapahtuma eli Traktorijatzit! Tuttuun tapaan perjantaina ja lauantaina ollaan festarimeingeissä Myllytuvalla, kun iso kasa artisteja valtaa lavan. Uskomatonta, että kesä on jo niinkin pitkällä että kohta on jo Jatzit. Jos et ole muuten vielä katsonut tätä, niin katsopas tämä viime kesänä tehty dokumentti Traktorijatzeista! Siellä saattaa joku tuttu kasvokin vilahtaa. ;–)

Viime vuonna Traktorijatzit menivät oikein hyvin ja ihmisiä pyörähti täällä parin päivän aikana yli tuhat! Nyt vaan toivotaan että sääennusteet pitävät paikkansa ja saadan nauttia musiikista ihanissa kesähelteissä. 🙂 Tässä vielä ohjelma jakoon:

Ohjelma Suovanlahden Myllytuvalla:
pe 11.07.2014

Jatzit pärähtävät käyntiin perinteisellä traktorimarssilla n. klo 19 Suovanlahdella.
20:00-21:00 Neliveto
21:00-22:00 Rajan Takaa
22:00-23:00 Kari Peitsamo
23:00-24:00 Twist and Shout
00:00-01:00 Jukka Vehkala & Quomat
Liput 20e

La 12.07.2014
19:00-20:00 Pohjanlaulajat
20:00-21:00 Mid Life Cruiser
21:00-22:00 Faarao Pirttikangas
22:30-23:45 Esa Pulliainen Combo Feat. Mr Breathless
00:00-01:00 Dick Hawks
Liput 20e

Lisäksi lauantaina päivällä klo 14.00 alkaen Lastenpäivä Myllytuvalla! Ohjelmassa muun muassa taikuri, ongintaa ja satutuokio. Ja tottakai saadaan suut makeaksi letuilla! Lastenpäivään on vapaa pääsy.
Samaan aikaan Lastentapahtuman kanssa on pellolla pieni Kirpputori ja Myyjäiset, (klo 14-16) jossa lähiympäristön tuottajat myyvät tuotteitaan, kuten leipää ja marjoja/vihanneksia. Siinäpä siis aikuisille ajanvietettä sillä aikaa, kun lapset osallistuvat Lastenpäivän ohjelmaan!

traktori-jazz-2013-036-001

 

Traktorijatzien jälkeen lauantaina 19.7. esiintyy suosittu Duo 20 Cent, joka tuttuun tapaan viihdyttää teitä juuri niillä kappaleilla, joita itse haluatte kuulla! Duo 20 Centin hyväntuuliset miehet veti viime kesänä meillä terassin täyteen väkeä, toivotaan että niin käy myös tänä vuonna. 🙂

duo20cent1

 

Torstaina 24.7. nähdään vihdoinkin Myllytuvan lavalla kesäteatteria! Jyväskyläläinen Teatteri Rete tulee esittämään meille näytelmän Mielensäpahoittaja ja Poika.

”Mielensäpahoittajan roolissa nähdään Erkki Teittinen ja pojan roolissa Jussi Rekonen.
Tuomas Kyrön kirjoituksiin pohjautuvaan iskevään tragikomediaan on helppo samastua. Kaikki tuntevat ainakin yhden jäärän, jonka maailmankuvaa ei mikään muuta, joka tekee eikä analysoi. Tuttua on myös vanhemman ja aikuisen lapsen kanssakäyminen. Kuka määrää kenenkin elämästä?
”Kyllä minä niin mieleni pahoitin, kun aurinko paistoi” lataa Mielensäpahoittaja, reilu 80-vuotias isäntä Sysi-Suomesta, pohjoiselta havumetsävyöhykkeeltä. Mielensäpahoittajaksi mies ryhtyi kun lääkäri vaatii muuttamaan elintapoja. Ruokavalion remontoinnin sijasta hän heittäytyi rehellisesti valittamaan, koska ”tukkeumat johtuu siitä ettei sano mitä ajattelee”.
Mielensäpahoittaja asuu yksinään, sillä emäntä on Kuusikodissa. ”Kaikenlaisia vaiheita tuppaa vaikkei pyydä”. Hänen on opittava keittämään ruskeakastike ja kattamaan pöytä vain yhdelle. Mutta missä on helppoja kotiruokaohjeita perunaan, puolukkaan ja punajuureen uskovalle, kun kirjastosta löytyy pankleesialaisia makuja ja kasvissyöjän maailma?
Erityisesti Mielensäpahoittaja tuohtuu kaupunkilaistuneen poikansa ja miniänsä tekosista. Poika kasvattaa lapsensa vinoon ja järjestää isälleen kotiapua, jota isä ei ota huoliakseen. Lähisuku ei ole Mielensäpahoittajalle ainoa väärineläjä vaan huutia saa myös ulkomaailma mittakaavaan katsomatta. Onneksi parhaat asiat pysyvät: järjen ääni, Jaakko Teppo, hanurimusiikki ja vaimon käsi omassa kämmenessä.”

Kesäteatterinäytöksiä on siis vain yksi, ja se alkaa torstaina 24.7. klo 19:30. Näytelmän kesto väliaikoineen noin 1 tunti ja 45 minuuttia.

Meiltä saa lippuja myös etukäteen! Hinnat: 15 euroa normaalilippu ja 12 euroa lapset sekä alennuksiin oikeuttavat (eläkeläiset, opiskelijat, työttömät). Todistus näytettävä lippua ostettaessa.

kesäteatteri_blogiin

 

Samalla viikolla heti lauantaina 26.7. on kesän toisen uutukaistapahtuman vuoro, nimittäin Stand-up ilta Myllytuvalla! Kansaa viihdyttämään saapuu kokonaista neljä koomikkoa.

Jaakko Suomala on hauska ja omaperäinen jyväskyläläiskoomikko. Ja kun sanomme omaperäinen niin tarkoitamme sitä. Kun Jaakko kävelee lavalle, on yleisö alkuun hämillään sitten tilan täyttää nauru. Jaakon esitystä ei voi juurikaan kuvailla sanoin, tule itse katsomaan!
– Tomaatteja, Tomaatteja! Kong shown voitto 2013
– Ylen Naurun Tasapaino -ohjelma 2013

Joonatan Pitkänen:
”Joonatan on Jyväskylän Eddie Murphy – paitsi komeampi, tyylikkäämpi ja hauskempi.” -Lasse Vesterinen
– Naama Näkkärillä -kisa 1.sija,
– Tampereen Palatsin Stand Up mestaruus -kisa 1. sija

Lisäksi lavaa ottavat haltuun Viitasaareilainen Sami Siltanen sekä nuori komiikan sankari Tommi Tyrväinen! Liput Stand-up iltaan kustantavat 5 euroa.

Me ainakin odotetaan Stand-up iltaa todella paljon, sillä ainakin Anniina on nähnyt molemmat Jaakon ja Joonatanin livenä, ja ainakin silloin jutut kyllä upposi. Ihana saada jotain vähän erilaista meidän kesään, jes!

jaakkotan2

 

 

Toivottavasti nähdään mahdollisimman moni teistä täällä näiden tapahtumien puitteissa!

 

– Anniina ja Salla

Kommentointi on suljettu.