Ohi on!

Traktorijatzit nimittäin! Voi että, kyllä ne on vaan mukavat juhlat. Festarikansa oli vallan hyväntuulista, ja niin mekin tiskin takana, vaikka pientä kiirettä pitikin. 😉 Kyllä teitä on aina niin mukava palvella. Itse ei kyllä ehditty yhtään bändiä kuunnella, mutta sen verran pistettiin merkille, että kun Esa Pulliainen valtasi lavan niin saimme me pienen hengähdystauon, kun kaikki ihmiset katosivat lavan eteen…heh!

Kiitos kaikille ketkä olitte täällä nauttimassa musiikista ja tunnelmasta! Erityiskiitos meidän talkoopoppoolle, ilman teitä ei kyllä oltaisi pärjätty.

Tässä hieman kuvia tunnelmista!

Iida ja Jari kokoamassa myyntipistettä! Suattaapi olla, että ensi kesänä Iida nähdäänkin täällä Katrin kanssa pitämässä Myllytupaa pystyssä. ;)
Iida ja Jari kokoamassa myyntipistettä! Suattaapi olla, että ensi kesänä Iida nähdäänkin täällä Katrin kanssa pitämässä Myllytupaa pystyssä. 😉

Iltapäivällä itse kehitysministeri Pekka Haavisto vieraili Myllytuvalla! Lisäksi paikalla oli Anniina ja Yrjä jakamassa kukkia kiitokseksi.
Iltapäivällä itse kehitysministeri Pekka Haavisto vieraili Myllytuvalla! Anniina ja Yrjö jakamassa kukkia kiitokseksi.

Taiteellinen johtaja hymyssä suin - taitaa siis kaikki luistaa hyvin!
Taiteellinen johtaja Risto Kivelä hymyssä suin – taitaa siis kaikki luistaa hyvin!

Tytöt valmiina lauantain hulinoihin!
Tytöt valmiina lauantain hulinoihin!

Katrilta
Katriltakin oli sukulaisia auttamassa!

Lauantaina meillä vietettiin myös lastenpäivää, mutta siitä emme valitettavasti kerenneet ottaa kuvia. Mutta sielläkin riitti pientä kansaa koko pihan täydeltä. 🙂 Varmasti siis jatketaan lastenpäivän perinnettä!

Mutta kurkataanpas myös hieman tulevaan viikkoon! Kuten lupailimme, luvassa on tosiaan Vohveliviikko! Tänään saimme tänne laatikollisen mansikoita ja huomenna tulee oikein wanhan ajan vaniljajäätelöä iso loota, oi nam..! Lisäksi meiltä löytyy suklaa- ja valkosuklaarouhetta, hedelmiä, kinuskikastiketta, kermavaahtoa…tule siis tuunaamaan oma vohvelisi! :—P

Lisäksi, lauantaina 19.7. meillä esiintyy suuren suosion saavuttanut Duo 20 Cent! Miehet siis tuovat mukanaan listat, joista te saatte toivota mitä he soittavat. Keikka aloitellaan kymmenen paikkeilla, ja lippu maksaa 4 euroa. 🙂 Viime vuonna ainakin koko terassi ja etupiha oli täynnä porukkaa, toivottavasti tänäkin vuonna!

Nähdään siis viimeistään lauantaina,

– Anniina ja Katri

Kommentointi on suljettu.