Tällä viikolla tapahtuu!

Viime viikolla oli Vohveliviikko, joka osoittautui olevan ihmisten mieleen. Meillä löytyy vieläkin mm. Wanhan ajan vanilja -jäätelöä ja suklaata vohvelien seuraksi, joten vielä on mahdollisuus tehdä maukkaita sekoituksia! Eiköhän pidetä samanlainen teemaviikko ensi vuonnakin 🙂

Duo 20 Cent -bändi oli jälleen kerran ihmisten mieleen, kuulimme monta hittiä poikien (ja myös asiakkaiden) laulamana. Duon kanssa juttelimme jo ensi kesän suunnitelmista ja jo perinteeksi muodostunut lauluilta on varmasti silloinkin tulossa.

Ihmisiä riitti ja kelit suosivat meitä!
Ihmisiä riitti ja kelit suosivat meitä!

Huomenna 24.7. meillä onkin sitten kesäteatteriesitys klo 19.30, jonka tulee vetämään Teatteri Rete Riihivuoresta. Näytelmä on nimeltään ”Mielensäpahoittaja ja poika”, joka perustuu Tuomas Kyrön samannimiseen kirjaan. Lippuja myymme jo nyt, ja huomenna lipunmyynti alkaa klo 18.30. Esitys on ihan varmasti hauska ja väliajalla luvassa mm. pullaa, kahvia ja paniineita!

Lauantaina 26.7. meillä on stand up -ilta, jollaista ei ollakaan vielä Suovanlahdella nähty! Esiintymässä ovat Jaakko Suomala, Joonatan Pitkänen, Tommi Tyrväinen ja Viitasaaren oma Sami Siltanen. Hauskanpitoa siis luvassa 😉

standupjuliste

Onneksi vielä on kesää jäljellä, mutta sen verran päättäjäispäivästä 9.8, että illansuussa meillä on myös huutokauppa. Mäntylän kylän muuttolinnut myyvät taidetta, antiikkia ja käyttöesineitä ja sen jälkeen jatketaan karaoken merkeissä. 

Toivottavasti tällä viikolla tavataan, tervetuloa kaikille! 🙂

– Katri ja Salla

Kommentointi on suljettu.