Viimeisiä viedään!

Niin se vaan on, että nopeasti on mennyt tämänkin kesä!

Yksi syistä siihen, miksi Sallan kanssa tulimme jatkamaan Myllytupaa (sen lisäksi että Suovanlahti on ihana kylä ja sen ihmiset tottakai myös) tänä kesänä, oli se, että halusimme kehittää tätä paikkaa ja kokeilla uudenlaisia tapahtumia. Meidän iloksi kokeilut onnistuivat oikein mallikkaasti!

24.7. meillä oli tosiaan kesäteatteri, jossa varmasti moni teistäkin oli mukana katsomassa! Odotukset yllättyivät erittäin positiivisesti, kun Mielensäpahoittaja ja Poika veti koko katsomon täyteen. Ja hauskahan näytelmä oli kuin mikä, ainakin itse hohottelin ne pienetkin hetket, mitä kerkesin näytelmää katsoa. Ilta oli myös mitä kaunein ja lämmin, joten tunnelma oli erittäin kohdillaan muutenkin. Onnistuimme mielestämme myös pulla- ja kahvitarjoilussa, sillä kaikki riitti ja jonot olivat inhimilliset, jee! :–)
Ensi kesänä kesäteatteria on siis taas varmasti luvassa!

Katsomo täynnä!
Katsomo täynnä!

teatteri1

Samalla viikolla olikin paljon ohjelmaa, kun lauantaina vietettiin Myllytuvan ihka ensimmäistä Stand-up iltaa! Ja voi että, sekin onnistui oikein mainiosti. Kansaa riitti ja kuten kuulua pitääkin, koomikot olivat erittäin hauskoja ja nauru raikasi pihamaalla koko puolitoista tuntia. Varsinkin Tommi Ylimäisen lappalaishuumori iski erittäin kovaa. 😀
Kiitos siis Jaakko, Tommi ja Sami vielä kerran

Jaakko Suomala hauskuuttamassa yleisöä.
Jaakko Suomala hauskuuttamassa yleisöä.
Ilta oli niin hauska, että näiltä herroilta repesi paidatkin päältä!
Ilta oli niin hauska, että näiltä herroilta repesi paidatkin päältä!

Mutta, tällä hetkellä elämme Myllytuvan kesän kolmanneksi viimeistä päivää. Vielä on tavaraa hyllyssä, ja eiköhän me tuota alennusmyyntiä osaltaan aloitella jo huomenna…ja lauantaina sitten tyhjennetään kaappeja ihan kunnolla! Lauantaina meillä tosiaan vietetään perinteisiä päätöspirskeitä. Ohjelmahan on seuraava:

Klo 18:00 Mäntylän ”muuttolinnut” tulevat pitämään huutokauppaa! Myynnissä antiikkia, taidetta ja käyttötavaraa.
Klo 21:00 alkaa Karaoke!
Anniskelu jatkuu klo 01:30 asti ja ovet suljetaan klo 02:00.

Ja hei, tänä vuonna pihalla on myös valaistus, että ei tarvitse ihan pilkkopimeässä rymytä….:D

Tulkaahan kaikki vielä moikkailemaan meitä ennenkuin laitamme ovet kiinni, sillä me Sallan kanssa emme ole täällä enää ensi kesänä, vaan luovutetaan paikkamme Katrille Myllytuvan jatkajana. 🙂

Aurinkoista viikkoa!

– Anniina ja Salla

Kommentointi on suljettu.