Toisen mysteeritytön esittely

Viime kuun lopulla saimme tietää kuka ensimmäinen mysterityttö on. Nyt selviää kuka on kolmas henkilö, joka liittyy Katrin ja Iidan seuraan kesäksi Myllytuvalle! Eli tässä toisen mysteeritytön, Heidin esittely!

Olen kotoisin Jyväskylästä ja tartun mielelläni uusiin haasteisiin, sekä mahdollisuuksiin! Katri kertoi minulle Myllytuvasta jo viime vuoden puolella ja mielenkiintoni heräsi. Mahdollisuus päästä pyörittämään kesäkahvilaa oli aivan liian mielenkiintoinen ohitettavaksi!

Myllytuvalla vastaan käytännön asioista, jotta toiminta tulee minulle tutuksi. Tarkoitus on, että jatkan Myllytuvalla myös kesällä 2016. Vahvuuteni on positiivisuus, jota ei myöskään Katrilta ja Iidalta puutu! Odotamme kaikki malttamattomasti kesää, tästä tulee hauskaa! 🙂

myllis_heidi

Kommentointi on suljettu.