Myllytupa kesäkuntoon 2015

Viime viikolla järjestimme Myllytuvalla vuosittaiset siivoustalkoot. Onneksemme tupa oli pysynyt pystyssä talven yli ja muutenkin kaikki oli Suovanlahdella ihanasti ennallaan. Haravoitavaa riitti yllinkyllin ja urakan edetessä lehtien alta paljastui vihertävää nurmikkoa. Pihamaan ilme muuttui kertaheitolla kesäisemmäksi!

Tämä visiitti oli sillä tapaa ainutlaatuinen, että Heidi vieraili Myllytuvalla ensimmäistä kertaa. Oli jo aikakin tutustua lähemmin paikkaan, jossa hän tulee viettämään tiiviisti aikaa tulevana kesänä. Kuten arvata saattaa, Heidi ihastui paikkaan välittömästi!

Tulevana viikonloppuna testaillaan tyttöjen kanssa kesän ruoka- ja juomatarjontaa. Toisinsanoen sumplitaan, että mitä herkkuja pidetään valikoimassa viime kesältä ja mitä uutta keksitään teidän pään menoksi! Nyt on aika loppurutistuksen, sillä reilun viikon päästä Myllytuvan ovet avataan asiakkaille. Olette kaikki lämpimästi tervetulleita lauantaina 30.5. klo 11.00 alkaen viettämään meidän kanssa avajaisia! Hui, pian nähdään! 🙂

talkoista11206111_844452898935572_3319246330667752073_n

Kommentointi on suljettu.