Juhannusviikko saapui Suovanlahdelle!

Sääennuste näyttää siltä että pakkasen puolelle ei viime vuoden tapaan mennä, ja sehän on mainio asia eikös vaan? 🙂 Tässä vähän infoa tulevasta viikonlopusta!

Juhannusaatto:
Kokko syttyy Myllysuvannon rannassa klo 21 (alaikäiset voivat Myllytuvalla olla klo 23 asti jonka jälkeen alkavat aikuisten karkeloinnit)! Seven karaoke alkaa raikamaan klo 21 ja aina sinne 01.30 saakka. Muikun- ja makkaranpaistoa myös luvassa.

Juhannus 2015

Juhannuspäivä:
Tikkaturnaus järjestetään tikkamestareiden Lassen ja Tonin toimesta lauantaina, kellonaika ilmoitetaan myöhemmin. Myllytupa lupaa turnauksen voittajalle palkinnon! 🙂 (kuvassa Lassen ennätys, katsotaan pystyykö sitä kukaan päihittämään!)

tikkataulu

Tervetuloa toivottavat Katri, Heidi, Iida sekä juhannuksen yllätysnimi (selviää myöhemmin)

Kommentointi on suljettu.