Tässä kesän 2016 Myllytuvan henkilökunta

20160225003349

No moro! Mu nimi o Ilari ja mää tuu Porist. Mää oon tää kolmas tekijä. Enneku iha hirveesti säikähdätte nii tua mää sanon pari juttuu itestäni. Oon siis samast tiimist Tiimiakatemialt ku tua Venlaki. Heidiki kaa ollaa iha päivittäi tekemisis. No miks mää ny sit tän Myllytuval halusi? Ensinnäki vähä huijasi ku sanoi et iha täys porilainen oon, ku siis lapsuuteni ole viettäny Luvial siin viäres mikä o sellane reilu tuhanne henkilö piäni idyline merenranta kylä. Tiedä siis kui hianoo o ol kyläyhteisös mukan  ja talkoo henges toimimine. Kuulemma sellasta tääl Myllikselläki paljon on.

 

Muute mää tykkää tiatterist ja muuteski ihmiste kaa tekemisis olemisest. Kuntoile paljo ja must kyll saa lenkkikaveri kuha hommilt kerkee. Muuten sitten oon reserviläistoiminnas vahvasti mukan ja kouluttelen ensiapukoulutuksii yrityksil.

 

Iha fiksu kaveri ainaki omast miälest siis oon ja aatteli tul viettää vuode parast aikaa sin teijä kans. Oliski jo kesä ja pääsis tutustuu uusii tyyppeihi. Heidi o kyl mu ainaki saanu vakuutettuu ettei parempaa vaihtoehtoo kesätekemisel oo ku tyäskentely Myllytuval. Nähään kesällä!

Ilari

Kommentointi on suljettu.